Våra nyförvärv.

HENRIK LINDH hade fräckheten att göra mål mot oss i både bortamötet och hemmamötet mot Arvika. En bra spelare med god fysik. 30 poäng på 23 matcher i div 1 är bra, men han säger att ”i rätt omgivning bör jag kunna utvecklas en hel del. Det ska bli oerhört inspirerande”. Vi välkomnar tröja 93 i Nilsby IK. Mycket varmt välkommen Henrik! (Fotografering på alla snygga gossar sker som vanligt så fort vi kommer in i hösten.

ANDERS JORDANSKOG. Anders har precis tackat nej till tränare-uppdraget i flera jagande klubbar. Allt för att kliva in i Nilsby IK som assisterande i vår nya tränarduo. Fantastiskt nöjd att hälsa Anders Jordanskog välkommen! Anders som är ett välkänt ansikte i innebandyvärlden (I år tränare i Grums) har stenkoll på alla spelare i seriesystemet och bra koll på spelet innebandy. Han blir en perfekt sidekick på bänken. Mycket varmt välkommen Anders!

PONTUS JOHANSSON. Oerhört glada att få Skattkärrs notoriska målskytt Pontus PJ Johansson till oss. Pontus som i år svarat för 25 mål på 18 matcher och 2 poäng i alla spelade matcher blir självklart en fin förstärkning i blått till hösten. Varmt välkommen!

SAMUEL WALL. Skattkärrs hårt jobbande forward som under gången säsong presterade 11 poäng på 14 matcher vill testa sig själv i tuffare miljö och hoppas kunna bidra på en ännu högre nivå. Samuel blir ett bra tillskott och en spelare vi hoppas se riktigt fin utveckling i.

VALDEMAR JENSEN och ANTON ANDERSSON. Ingen av dessa talanger är nykomlingar för oss. Båda har tränat med Nilsby en längre tid, båda knackar på dörren till div 1, men kommer att höra till vår samarbets-förening BKI Sunnanå för att säkra mycket spel. Vi tror dock att vi kommer att se båda i vår tröja under kommande säsong. Det här är riktigt duktiga, unga spelare. Båda på väg in i vår ordinarie trupp.