Sponsorer

Just nu pågår diskussioner om samarbete med nya och gamla sponsorer inför den otroligt spännande säsongen 2022/23. Intresset är fantastiskt, vilket är så roligt! Vi får ett lag som intresserar hela innebandy-Sverige. Flera nya sponsorer har redan anslutit. Vill du vara med på resan? Hör av dig snarast till Janne Svensson 076 785 27 06 eller janne@bulldozer.se. Vi har några riktigt spännande lösningar som kommer att synas. Du vet väl också att du kan sponsra en viss spelare om du vill. Vill du med ditt företag sponsra t ex Adam Colling så syns ni på dräktens front, precis vid siffran (Synlig i alla intervjuer). Hör av dig om intresse finns! Vi hoppas också kunna erbjuda vepor i hallen på alla våra hemmamatcher, väl synliga för alla streamade matcher och den fullsatta arenan. Det blir en fantastisk säsong. Här nedan presenteras 30 hittills anslutna sponsorer.

Dömle Herrgård ansluter som ny Guldsponsor. Wermlands Mejeri är ett av de företag som samarbetat med oss sedan vi spelade i division 2.
Vill du bli Guld-, silver eller bronssponsor och synas i all vår marknadsföring och inför en oftast fylld hall? Anmäl intresse så löser vi något riktigt bra. Win - Win!