En start med mycket bra saker.

Nja, det var klasskillnad i dagens säsongstart när Filipstads IBK gästade. Det blev aldrig riktigt spännande och slutresultatet 13-3 är i underkant. Målskillnaden 45 – 14 pekar på att Nilsby borde ha gjort ett par kassar till, men bra målvaktsspel från FIBK och lite lekfull innebandy sista perioden gjorde att det mest handlade om godsaker på planen. Mycket bra att ta med sig från premiären dock. 3 bra fungerande Lines var riktigt kul att se. 8 olika målgörare var en annan sådan sak. Andreas Hoke, Tom Colling, Adam Colling, Filip Marklars, David Andersson, Jesper Colling, Filip Nilsson och Wille Colling hette målgörarna och Adam Collings 5 assist bör nämnas men matchen lirare var Andreas Hoke som med 3 mål och 2 assist glänste matchen igenom. Stundtals riktigt bra spel och detta lovar gott. Kul också att denna träningsmatch drog bra med publik en varm lördagseftermiddag och ganska bra tryck i hallen. En riktigt bra start på en spännande säsong helt enkelt.