Poängkung Hoke ansluter Nilsby!

Andreas Hoke

  • Hallå Andreas! Du lämnar som Hultsbergs målkung och ansluter Nilsby en division högre upp. Hur gick detta till? Efter en tids provträning och chansen att få känna lite på det, börjar det kännas riktigt bra. Jag märkte snabbt att det var något speciellt på gång och att denna chansen inte kommer så många gånger, så det var bara att hoppa på!
  • Du kommer in i ett hårt satsande lag hur känns stämningen i truppen? Stämingen känns superbra. Högt tempo på träningarna och bra upplägg på fysträningarna där alla sliter hårt. Vi är många som känner varandra sedan tidigare så det har varit en väldigt lätt grupp att komma in i.
  • Är det skillnad på träningarna eller har du hängt med i tempot? Till en början var det lite annorlunda, det är ju ändå en division upp och det kändes av. Nu efter några månader tycker jag att jag har växt in i spelet.
  • Blir det massor av nya poäng i ny klubb nu då? Jag är ju en poängspelare så det vill jag utlova.
  • Är det någon/något som överraskat på dig i Nilsby? Nej egentligen inte. Jag har bara hört bra saker om Nilsby, och de ryktena stämde in jättebra. Jag har blivit fantastiskt bra mottagen av samtliga.
  • Stort Lycka till Andreas! Vi ses 👍 – Tack, hoppas vi ses i ECG till hösten, detta ska bli grymt kul!

SPORTCHEF Johan Karlsson om nyförvärvet:

Efter en liten tryout period så har vi nu äntligen fått en kråka och ett accept av Hoke. Jag har själv lirat med honom när han kom upp som junior och skulle nog vilja kalla honom för en liten latebloomer som nu exploderat och snittade över 2 poäng / match förra året. En hängiven spelare som är lurig!

Vill även rikta ett tack till Hultsberg som vart tillmötesgående i denna övergång!