Assistkungen förlänger ytterligare en säsong med Nilsby IK

Assistkungen förlänger ytterligare en säsong med Nilsby IK. 19 spelare ombord när vi lägger till Kilspublikens favorit, Ludde Ehn. Det här blir garanterat kul.

170 mål har ludde assisterat till i Nilsby, kommer han över 200 när nästa säsong är slut?

Frågor till Ludde
Du förlänger med Nilsby IK. Var det självklart att skriva på?
– Nej det var det inte, behövde fundera en hel del men tillslut insåg jag att någon gammal ”Nikare” behöver vara kvar bland alla nya ansikten.

Hur är dina tankar efter säsongen som var?
– För laget så var den väl ganska dålig. Finns väl någon ljusglimt men överlag så var den för dålig på grund av många olika anledningar, men framförallt är det inte lätt när man är 10 st på varje träning i snitt. För egen del var den dålig hela säsongen, min sämsta säsong i ”karriären”

Det blir en ny säsong i blått Ludde, du har gjort fantastiska 170 assist i Nilsby. 200 kommande säsong?
– Om man får räkna med träningar kommer jag säkert upp i det.

Det blir lite nya ansikten i truppen i år, men hälften har spelat ihop länge. Hur känns truppen, är det en bra mix av gammalt o nytt?
– Alltid kul med nya injektioner. Hade gärna sett att vi behållt lite fler Nilsbykillar dock!

Hur är din egen form, antar att du som vanligt ser fram emot fysen?
– Den är väl sådär men joggar fortfarande ifrån Wille bakfull på en söndag utan problem. Anders brukar göra fysen relativt rolig så blir nog bra!


Sportchefen Johan Karlsson ord om förlängningen med Ludvig Ehn:
– Jättekul att få behålla denna offensiva kilspöjken. Ludde har grymma offensiva kvaliteter och har ett stort Nilsby hjärta! Inget snack om att publiken kommer få se en och annan maskerad passning nästa säsong också!