Nilsbyprofilen förlänger för sin 15:e säsong i klubben

En av Nilsbys verkliga veteraner klar för nästa säsong! Andreas Anden Jansson har förlängt sitt kontrakt och blir med på den spännande resa Nilsby IK startat. Anden som varit med från starten har tyvärr varit skadad och sjuk en del under säsongen, men närmar sig nu comeback och räknar med 100% spel till hösten. Ytterligare en oerhört viktig pusselbit på plats.

Andreas Jansson ska göra sin 15:e säsong i Nilsby IK

Tja Anden, du gör Marklars sällskap som de två spelare som verkligen varit med sedan stumfilmstiden i Nilsby. Ser du fram emot den här satsningen?
– Jag tycker det är har blivit extra kul med innebandyn nu de senare säsongerna och jag tror det har med nivån att göra. Att fortfarande utvecklas, bli bättre och det kommer med att vi satsar.

Det blir många nya namn bland de gamla ”rävarna”. Någon spelare du vill ha kvar i nilsby? Eller något nyförvärv?
– Allihop kanske, men hade varit kul att se Löfvenholm i truppen igen.

Du har haft otur med kroppen denna säsong, är du på G nu eller?
– Ont gör det men det verkar fortfarande bli bättre och bättre, jag kanske börjar bli gammal men vi kör ett år till minst.

Kan vi räkna med 25 poäng från din klubba nästa säsong?
– Visst. Håller kroppen så ska jag allt försöka snitta lite över 1p per match.

Sportschef Johan Karlsson om forwarden Andreas Jansson:
– Andreas Anden Jansson är en spelare som alla lag vill ha. Otroligt lojal, slitstark som få och när han får vara skadefri en riktigt målfarlig forward. Det känns verkligen bra att få med honom på vår satsning. Dessutom tror vi att han är på G nu efter massa skador och sjukdom. Anden är ett stort stycke Nilsby-historia också. Det känns som sagt riktigt bra att göra grön bock på honom.