Nilsby IK presenterar målfarligt nyförvärv till nästa säsong

Så kan vi då bekräfta det som många gissat. Jesper Colling klar för Nilsby IK nästa säsong! Jesper med nästan 100 Allsvenska matcher och flera kvalmatcher till SSL, trots bara 24 år gammal, har fått tillbaka lusten för innebandy och lockades av Nilsbys satsning och att få spela med sina bröder igen. Det kommer att bli en väldigt spännande höst i ECG Arena. Kontraktet är skrivet med start nästa säsong!!!

Jesper Colling med 126 matcher i Sverige två högsta ligor

Tja Jeppe, Välkommen!!
-Tja och tack så mycket!

Hur känns de nu när kontraktet är skrivit för Nilsby IK?
– Det känns jättebra! Jag har funderat fram och tillbaka men bestämde mig tillslut för att haka på resan med Nilsby. Jag ser detta som en bra chans till en nystart och inte som en nedtrappning. Jag tycker Nilsby verkar vara en väldigt familjär klubb med sunda värderingar och ett härligt gäng. Så valet blev ganska enkelt tillslut.

Bröderna har varit här ett tag. Vad har de sagt om Nilsby?
– Jag har enbart hört positiva saker från dom vilket såklart har hjälpt till i beslutet.

Ett tag sen du valde att ta paus. Hur har tiden varit utan innebandyn?
– Tiden har varit välbehövlig. Jag har fått gott om tid att fokusera på annat än innebandyn som varit mitt 100% fokus enda sedan tidiga tonåren. Denna paus var nödvändig och suget för innebandyn är starkare än på mycket länge.

Säsongen är inte riktigt över än för Nilsby men vad ser du mest fram emot nästa säsong?
– Det jag ser fram mest emot är att få vinna tillsammans. Jag har saknat känslan av att kriga ihop som ett lag för att vinna till varje pris.

Någon spelare du gärna ser förlänga med Nilsby eller någon potentiell värvning du gärna ser i blåvitt?
– Den frågan överlämnar jag till sportchef Johan. Jag är säker på att han har full koll på vad som behövs. Både gällande förlängningar och nyförvärv.

Sportchef Johan Karlsson om nyförvärvet inför säsongen 22/23:
-Jesper är en offensiv spets som kan spela både center och ytterforward. Han har ett bra skott och en fantastisk speluppfattning. Många års rutin ifrån serier högre upp trots sin unga ålder. När jeppe är på humör så kommer publiken så se på show!