Nu startar planeringen…

Säsongen 2021-22 går in i slutfas och som det ser ut just nu handlar det om 4:e plats och kval eller 5:e och strax utanför. Vi kör ända in i kaklet.

Samtidigt har vi nu startat planeringen inför en väldigt spännande säsong. Ny sportchef i Johan Karlsson, som startat sitt arbete i hög takt och ingen har väl kunnat missa att Tom Colling kommer att anlända Nilsby direkt från SSL och topplaget Falun. Broder Adam Colling ansluter också. Dessutom kommer vi att se ytterligare något eller några nya namn på planen i sommar.

I skrivande stund (9 februari) är halva truppen signad. Den senaste veckan har 4 nya spelare signerat sina kontrakt, varav ett spännande nyförvärv. En trupp som beräknas bestå av 3 målvakter och 18-20 utespelare. (Kanske några på dubbellicens) börjar formas och det är ingen hemlighet att vi får ett fantastiskt lag. Truppen kommer att presenteras i sin helhet under våren här på webben. Massor av nyheter i laget, runt laget och inför höstens äventyr kommer du också kunna läsa om inom kort.