Nilsby förlänger med Sebastian Lie

Mitt i en spännande säsong, som självklart är viktigast just nu, har vi startat arbetet med truppen för hösten. Nu satsar vi ännu mer. Efter nyheten om att Tom och Adam Colling ansluter Nilsby kan vi idag berätta om ytterligare en härlig autograf på kontraktet. Rutinerade SEBASTIAN LIE är klar för ett nytt år i Nilsby IK.

Tja! Hur är läget?
-Jo tack det är bra.

Vad säger du om säsongens prestation än så länge?
-Jag tycker säsongen överlag har blandat och gett lite, stundtals har vi varit riktigt bra och sen har vi ett par bottennapp där vi inte har löst uppgiften. Vi har inte haft vår islossning än, den kommer! För egen del så tycker jag nog hittills att jag underpresterat, eller så har jag för höga krav efter knäskadan. Rehabiliteringen gick ju fruktansvärt bra och jag var nog egentligen inte i spelskick rent konditionsmässigt och det tror jag speglar min egna prestation.

Varför väljer du att förlänga med Nilsby IK?
-Valet att förlänga nu kommer för mig lite som en självklarhet, för mig blir det bäst att fortsätta spela i Nilsby. Dels för att vi har något väldigt spännande på gång, sen för att det är den finaste klubben jag spelat i. Genuina människor som ser till människan mer än spelaren och en harmoni som genomsyrar hela föreningen.

Vad säger du om onsdagens värvningar?
-Det är ju två fantastiskt bra innebandyspelare och två väldigt härliga personer. Vi har ju delat omklädningsrum tidigare när vi spelade i Karlstad och det är ju två personer som kommer tillföra mycket både på och utanför planen med kravbild och mycket skratt. Jag är väldigt glad att dom väljer att dra på sig den blåa dressen i höst och jag är väldigt stolt över att två klasspelare vill spela i Nilsby Innebandy.

Vad kommer nya sportchefen att tillföra i Nilsby?
-Jag tror att Johan kan komma in med ett nytänk, ett modernt tänk. Han kan nog få Nilsby att ta nästa steg för att få klubben att växa rent sportsligt.

Sportchefen om Lie:
– En Nilsbyit med rutin från serier högre upp, med hjärtat på rätt ställe! Stark både offensivt och defensivt och jag ser honom som en viktig back till hösten. Med sin speluppfattning, så tror jag publiken får se på en hel del fina mackor från lies blad!