Grattis till Björne o Stefan.

Ni blir etta eller två. Men det är 1 match kvar så vem som får vad vet vi inte ännu. Dessutom kan det fortfarande bli fler som vill vara med och dela andra o tredjepriset. Här har ni vad som gäller inför Kungälv – Nilsby den 19 december:

Blir det 2:a (Nilsbyseger) Vinner Stefan Karlsson 1:a pris, andrapriset går troligen till Björne Östberg. Tredjepriset går då till Janne Jansson. (Men här avgör antalet mål Skulle Nilsby göra typ 15 mål i sista matchen går andrapriset till Janne Jansson.

Blir det X (oavgjort vid full tid) Vinner Björne Östberg 1:a pris, andrapriset går till MH (69 mål). Tredjepriset går då till Stefan Karlsson.

Blir det 1 (Kungälv-seger) Vinner Björne Östberg 1:a pris, andrapriset går då till Stefan Karlsson. Tredjepriset går till antingen MH (69 mål) eller Janne Jansson (82 mål).

Just nu, med 1 match kvar av tipset har Nilsby gjort 66 mål.