2 slåss om julklappen!

Stefan Karlsson eller Björne Östberg. Högst troligt att någon av dessa två får ett kul swish-meddelande alldeles innan Kale Anka på julafton. Med 2 matcher kvar av Nilsbytipset är det främst dessa två som slåss. Där bakom ligger ett 10-tal som kan bli aktuella. Båda dessa herrar har nämligen seger för Lockerud på lördag. Och det ska vi se till är ett galet tips ;). Då blir det plötsligt fler som slåss om vinsten. Vid delat lika blir närmast i antalet mål den som vinner.

Stefan Karlsson har 1:a – 2:a på de två sista matcherna och 55 mål.

Björne Östberg har 1:a – X på de två sista och 71 mål.

Just nu, med dessa två matcher kvar har Nilsby gjort 61 mål.

Där bakom ca 10 stycken som är aktuella. Dessa är:

MH 1 – X (69 mål), Bittan 2-2 (81 mål), Martin Johansson x – 2 (93 mål), Ida hansen X – 2 (97 mål), Janne Jansson 1 – 2 (82 mål), Sara Dahlström 2 – 2 (65 mål), Emma Nordsäter 2 – 2 (82 mål), Lennart Johansson x – 2 (49 mål), Rikard Karlsson 2 – 1 (67 mål), Agneta Persson 2 – 1 (61 mål),