Coach Fimp och hans tyckanden inför mustaschmatchen mot Skoghalls IBK

Tja Fimpen!

Många matcher senaste veckan. Nu blir det ännu en match och det är inte vilken match som helst utan ett nytt derby mot Skoghall. Matchen Nilsby väljer att kalla för Mustaschmatchen. Hur är läget och hur är stämningen i laget?
– Ska bli grymt med ett nytt derby. Stämningen är bra, med ett härligt fokus på bättre prestationer än mot Lidköping! Skoghalls IBK ligger för tillfället med en poäng mer än oss och är i en bra form.

Vad har du att säga om dagens motståndare?
– Skoghall har en bred trupp, det känns som en liten generationsväxling men med spets kvar i gruppen! De har bra driv i sitt spel, särskilt i anfallsspelet. Kan vi vara i deras zon mycket så blir det jobbigt för dem!

Vad måste Nilsby göra för att en ny trepoängare ska in på kontot?
– Nilsby måste se till att göra jobbet över hela plan, se till att vinna duellspelet! Noggranna med hur vi förflyttar bollen.

Är det samma laguppställning som senast?
– Truppen ser fin ut med 5 backar tillgängliga samt 10 forwards! Skager har krigat på med rehab och kan vara aktuell för inhopp.

Ska publiken i ECG Arena hålla ögonen på något speciellt?
– Nu tycker jag att Ante och Albin i Skoghall är två som vi behöver ha lite extra koll på! Hoppas att vi kan upprepa föra derbyts insatser, då är vi riktigt roliga att kolla på. Annars tycker jag att publiken ska kolla in Felixs snorbroms under näsan!

Lycka till på matchen så hoppas vi på tre poäng!!