Wille Collings synpunkter dagen efter derbysegern mot svårslagna Hagfors

6 omgångar in på säsongen och Nilsby är i en bra streak för tillfället. En spelare som stuckit ut är William Colling. Tvåvägsbacken med stort förtroende har växt och visat sig vart ett bra nyförvärv. Vi tog ett snack med Wille efter matchen igår.

Ta oss tillbaka till slutsekunderna och matchen blåstes av. Hur var känslan?
-Det var en skön känsla att stå som vinnare när matchen blåstes av det blev ju en ganska komfortabel vinst tillslut så man fick stå och njuta lite. Tycker vi följde tränarnas gameplan i nästan 60 minuter och kändes stabila och tog tillvara på våra lägen.

Efter 6 omgångar så ligger vi på en tredje plats i tabellen, tätt efter Kungälv och Hagfors. Vad säger du om första delen av säsongen?
– Jag tycker att förutom första matchen mot Kungälv så har vi gjort det bra. Lidköping borta är en svår match. Svårspelad hall och ett bra lag så det kommer krävas en bra insats med mycket slit.

Hur känns det för egen del?
– Jag tycker det känts helt okej i säsongsinledning det börjar sätta sig mer och mer.

Om en vecka ställs vi mot Skoghall i ett nytt derby där temat för dagen är (Mustachkampen). Vem i laget sitter på bästa mustaschen och vem behöver kanske beställa efter en lösmustasch?
– Bäst mustasch tror jag Andreas Eriksson lyckas få till sämst blir nog Felix Johansson