Trevlig tripp till Stenungssund!

Det blev en solklar seger i dagens bortamöte mot Stenungssund. Och en hel del plus att rapportera om. Redan vid samling och bussresan ner var stämningen på topp. De färska smörgåsarna försvann snabbt och ersattes av extra god mat vid lunchstoppet i Vänersborg. Det var något speciellt i luften och redan här kändes det att vi skulle bli svårslagna idag.

Och så blev det. Slutresultatet 0-4 är i underkant. Gigantiskt bollinnehav och spel mot ett mål långa stunder, möjligen lite svårt att få till de perfekta avsluten i anfallet om man skall hitta saker att putsa på. Försvaret är väldigt bra idag, över hela banan. Många bra täck och tvärsäkra brytningar gjorde det väldigt jobbigt för Stenungsund. Och de anfall som lyckas ta sig igenom stoppas mycket säkert av Viktor i kassen (Också tvärsäker idag).

“Stabil seger för Nilsby” läser vi i VF. Stämmer väldigt bra! Premiär också för nyfixade korvar & bröd som väntade när spelarna kom ut till bussen, mycket populärt! Stämningen hög även på hemresan och vi summerar lördagen med. Fan, vad trevligt!

Dagens målskyttar: Tom Johansson x 2 (Matchen lirare igen!), Oskar Thorén och Rasmus Hassellund.