Suddenseger i tredje!

Floda är ett väldigt jobbigt lag att möta. Spelar en tråkig innebandy, men de gör det väldigt bra. Spelsystemet är 100% flip upp på Fåhrauz från back. Men som sagt svår att få grepp om och står för det mesta farligheterna i Floda. Nilsby går snabbt upp till 2-0 och spelar riktigt bra. Men onödiga utvisningar släpper in Floda i matchen och en bit in i andra har vi 2-2. Nilsby tar återigen ledningen, men Floda kvitterar och så är ställningen ända till slutet. När Rasmus trycker in 4-3 med med 50 sekunder kvar tror vi nog alla att det är klart, men icke. 4-4 med 16 sekunder kvar. Sedan avgör Bengtsson i sudden och vi tar med oss 2 poäng. Jag tycker vi gör en bra kämpainsats mot ett tufft motstånd. Och vi blir bättre och bättre. 3 poäng borta mot Stenungsund nu bara så är vi med igen.

Målskyttar: Tom Johansson, Hampus Pettersson, Kristoffer Bengtsson, Rasmus Hassellund, och Bengtsson igen.