Premiärförlust.

Tyvärr får vi inte till det alls idag. Kungälv är klart bättre, så fullt rättvis seger, men Nilsby ser väldigt sega ut i matchen. Långsammare i allt. Vi ser helt enkelt ut att vara lite tagna av stundens allvar. Skotten är lika 29 – 30 i matchen men Kungälv sätter allt och vi kämpar med våra avslut och får inte till det. Frustration och lite häng med huvudena tidigt. Vi har inget flyt i duellerna och Kungälv kommer 3 mot 2 i nästan alla anfall, Vi klarar helt enkelt inte av att försvara oss. Thorén tyvärr hängig idag och utgick tidigt i matchen. Nej, den här matchen får ses som lite som olycksfall i arbetet, men också ett bevis på att det inte blir lätt att ta poäng i år. Vi måste hitta vårt spel igen och försvara oss bättre över hela banan. Men vi glömmer detta och går för 3 poäng i nästa match så är vi med igen. Noterbart bland målskyttar är att Colling gör sitt första och att HP gör 2 mål. Lundh, som förövrigt gör en bra match är också med i målprotokollet. Och så Sebban Lie som återkommer efter lång skada. De som drar in högsta betyg idag är sargvakterna från BKI Sunnanå som får jobba hårt och gör det jättebra!

Nu ser vi framåt.