Nilsbytipset efter 4 omgångar.

1 enda tippare med alla rätt (4 rätt).

Andreas Esser Johansson

39 tippare jagar med 1 match feltippad (3 rätt).

Agneta Persson, Peter Bergström, Per Lindhetjärn, Tage Skager, Sara Åkerberg, Elisabeth Johansson, Gunilla Åkerberg, Julia Granlund, Martin Lindhetjärn, Martin Lindhetjärn igen, Tommy Eriksson, Tommy Eriksson igen, Christina Eriksson, Ida Hansen, Anette Jordanskog, Susanne Ehn, Lukas Hagström, Laila Marklars, Emma Sigrén, Kristoffer Bengtsson, Anders Johansson, Anders Johansson igen, Christer Lindh, Viktor Forslund, Viktor Forslund igen, Britt-Marie Nilsson, Moa Andersson, Gun Lindhetjärn, Janne Jansson, Anita Jansson, Andreas Jansson, Jörgen Jansson, Filip Marklars, Jens Hassellund, Madeleine Hassellund, Martina Ingman, Sofia Ygfeldt, Gertrud Andersson, Bengt Gustafsson.

Vi kämpar vidare. Ny topplista efter 8 omgångar. Då visas tipsen för de som slåss i toppen. SPÄNNANDE!