Pacemaker köpes!

Herregud, fortsätter det så här blir det många som behöver Pacemakers i Kilstrakten. Oerhört spännande och tätt i dagens möte med Fristad GOIF. Men det slutar som det ska, Vi vinner med 4-3. Men det mest jobbiga är när vi drabbas av utvisning med 2 minuter kvar i ställningen 4-3. Men vi reder upp det, inte minst tack vare matchens kung, Daniel Jonsson som är ruskigt bra både framåt och bakåt idag. Många som gör bra insatser och ett stort plus, igen, till laginsatsen. Viktor är bra i buren. Backarna gör det mesta rätt idag och där också Niklas är värd att nämnas med spel i nästan varannat byte när Eriksson varit lite krasslig i veckan. Mäkiz, Filla, Daniel o Niklas, bra insatser idag! STORT plus till laginsatsen igen, ni kämpar så underbart bra tillsammans. En glädje att se stämningen i laget. Härligt att se Skager o Simon som hittar varandra bättre och bättre. Ja, det är många som bör nämnas men vi slutar här, jag är helt slut. Utan att ha spelat. Vilken härlig seger och 9 poäng av 9 möjliga de 3 senaste matcherna. Vi hänger med.

Och nästa hemma ska bara bli en fest! Fullsatt hall (Så många vi nu får ta in, men minst 150) för första gången denna säsong. Det blir roligt det!