Till Alingsås på lördag.

Lördag 10/10 14.00 väntar bortamöte med Alingsås. Viktiga poäng att spela om. Känslan i truppen är så här några dagar innan god. Skadad Lie, svider såklart men i övrigt är det hyfsat friskt och skadeläget OK. Bengtsson borta vet vi redan nu. Vi går självklart för 3 poäng och i så fall en plats på den övre halvan. Matchen kommer att LIVE-sändas av Alingsås på innebandy.se. Alingsås har därför, i dessa tuffa tider, bett oss att inte streama matchen själva och det måste vi acceptera. Länk har ni här.

Meddelande från Alingsås: Vill bara meddela att vi bytt kanal inför morgondagens livestreaming. Ny länk är istället: https://www.innebandy.tv/livestream…

Vi hoppas självklart att dessa märkliga Corona-tider snart blir aningen ljusare och att vi och alla andra lag i serien får välkomna betydligt fler än 50 redan till nästa match. För vår del hemmamatch den 24/10. Den streamas i alla lägen, oavsett det är 50 eller 150 på läktaren. Nu laddar vi för en bra lördag!