Viktig viktoria mot Stenungssund!

Så himla skön seger i dagens drabbning mot Stenungssund IBK. 5-4 och 3 sköna och mycket viktiga poäng. Vi gör ingen toppmatch och fortfarande bjuds det friskt på misstag och kontringar, men åter igen VI VINNER!

Redan på uppvärmningen ser man att det är ett mer tänt Nilsby än mot Floda. Vi spelar som ett lag och sliter riktigt bra. Första perioden böljar fram och tillbaka med ett visst bollövertag för Nilsby. Mållös första period och lite nervöst.

I andra är det ännu mer fart, Nilsby trycker på bra. Vi tar också ledningen med 1-0 genom M.Skager efter att ha stressat Stenungsunds backar till misstag. Men glädjen blev väldigt kortvarig, för 4 sekunder, jo du läste rätt 4 sekunder senare kvitterar Stenungsund. Sedan blandas det friskt mellan bra spel och misstag hela perioden. 2-1 krånglas in av Rasmus Hassellund.

Stenungsund både kvitterar och tar ledningen och det känns lite tufft, men vi kämpar vidare och kvitterar till 3-3 genom nya “poängkungen” Lindh. och 19.58 in i sista trycker comebackande Ludde Ehn 4-3. Minst sagt skönt.

Simon Löfvenholm gör 5-3 efter 4 minuter i tredje och det kändes ganska säkert. Vi äger boll och låter tiden gå. Men så plötsligt snor bortalaget bollen och kontrar in 5-4. Nerver!

Men vi håller undan. Essler i buren är bra matchen igenom och vi tar som sagt 3 oerhört sköna poäng. Nu ska det laddas till nästa helg när vi ska ta första bortasegern. Alingsås väntar. Go lördag på er!