Kallsta Open 21 – 23/8

Vi startar fredagen med sen kvällsmatch (22.15) mot Insjön IF. Dalalaget huserade i div 2 Dalarna förra säsongen som ett av topplagen. När serien stoppades, av kända skäl, låg man på kvalplats till div 1. En perfekt start på säsongen och ett lag vi definitivt skall kunna ta poäng mot. 3 vore ju toppen så att vi kan vara med och slåss om finalspelet på söndagen. KAIS Mora som är nästa lag att möta slog vi förra året, men det blir självklart en riktigt tuff match även här (13.15 på lördagen). KAIS Mora låg, precis som oss, på eller precis vid Allsvenska kvalplats-strecket när det tog stopp. Avslutningsmatchen i gruppen spelas mot Karlstad A. KIBF är ju och skall vara självklara storfavoriter i vår grupp, kanske även till slutsegern, men ingen vet riktigt var KIBF står i nuläget. Matchen spelas 18.30. En riktigt rolig match och att “gamla” division 2 laget Nilsby skall kunna matcha forna SSL-laget Karlstad är kanske ingen som tror. Det bör skilja ett antal mål, men kul att få mäta krafterna mot värmländska storlaget. Perfekt träningsturnering i alla lägen och oavsett resultat. Man börjar längta efter matcher nu. Men snart är vi där.