Bilder från Torsdag 14/5 säsongspremiär!

Vi säsongsstartar försäsongsträningarna i Kil. Och självklart kommer lite svettiga bilder från torsdag kvällen. Fystränare Jansson körde ett “lugnt” pass som definitivt kommer göra sig påmint i morgon hos de flesta. Kanske t o m hämma några i lördagens 3-kamp på säsongens första lagfest ;). Jodå, vi börjar direkt med lite skoj, lördagens “Grillparty med avstånd” blir säkert en helt unik upplevelse. Om du vågar så kommer ruskigt avslöjande bilder även från den kvällen. Det som händer, händer i Nilsby IK, det är sedan gammalt! Bildbevis kommer här: http://www.nilsbyik.se/1a-lagfesten-och-sjalvklart-tavlingar-pa-liv-dod/

“Ny -Samuel” tycker träningen går som en dans.
15 minuter senare var det lite mer ansträngt leende på Samuel Wall.
Ditåt ska ni! Sebban verkar inte helt övertygad, men han kom både iväg och tillbaka.
Försiktigt fick Skagers näst käresta ligga o vänta på sin tur.