Spelarjakten över.

Vi har nu bestämt att vi är väldigt nöjda med den trupp vi har och “stänger av” jakten på nya spelare. Visst, dyker det upp något under våren eller om någon av våra kompisar som lagt klubban på hyllan (När de känner hur ruskigt kul det är på grillfesten i maj och gråtandes ber om att få komma tillbaka) ångrar sig, så finns alltid plats. Men här har ni den trupp som ska slåss i toppen kommande säsong. 18 + 3 (Inkl de 2 på tillväxt som tränar med oss för att slå sig in). 3 målisar, 6 backar, 3 centrar och 7 forwards i huvudtruppen. Plus 2 som står beredda att putta bort er. Perfekt!

Alltså ett något lägre antal än förra säsongen, vilket ställer krav på att ALLA är vältränade när det drar ihop sig för att hålla bort skador och verkligen klara mycket spel. Men vilken trupp! Underbart gäng!

TRÄNARE: Robin Granlund, Anders Jordanskog. MÅLVAKTER: Viktor Forslund, Martin Lindhetjärn, Andreas Essler. BACKAR: Daniel Jonsson, Filip Marklars, Andreas Eriksson, Markus Johansson, Niklas Gustafsson, Sebastian Lie. CENTRAR/FORWARDS: Ludvig Ehn, Daniel Lundh, Simon Löfvenholm, Marcus Skager, Andreas Jansson, Rasmus Hassellund, Pontus Johansson, Jonte Gustavsson, Henrik Lindh och Samuel Wall.

Valdemar Jensen och Anton Andersson kommer att tillhöra BIK Sunnanå (Samarbetsavtal) men tränar med oss i Nilsby IK för ev. spel.