Truppen snart klar!

I denna upp&nervända tid så jobbar vi trots allt på och ser framåt, mot en höst som består av en hyfsat återhämtad värld och riktigt rolig innebandy. Vi tror faktiskt att hela truppen för kommande säsong är klar redan om ett par dagar. Truppen kommer att bestå av 3 målvakter plus 16-17 + 2 utespelare. Vi får en riktigt bra trupp, det vet vi redan nu, trots att vi tappar några trotjänare. Rebane, Karlsson och Elfman lägger klubborna på hyllan eller går ner till korpen.

Webben uppdateras under våren!

Vi kommer att byta ut allt innehåll under våren. Men du kan följa truppbyggande och lite annan info här, även om inte resterande innehåll är uppdaterat. De spelare som hittills 13/4) är klara för kommande säsong är:

TRÄNARE: Robin Granlund, Anders Jordanskog. MÅLVAKTER: Viktor Forslund, Martin Lindhetjärn, Andreas Essler. BACKAR: Daniel Jonsson, Filip Marklars, Andreas Eriksson, Markus Johansson, Niklas Gustafsson, vakant. FORWARDS: Sebastian Lie, Ludvig Ehn, Daniel Lundh, Simon Löfvenholm, Marcus Skager, Andreas Jansson, Rasmus Hassellund, Pontus Johansson, Jonte Gustavsson, Henrik Lindh och Samuel Wall.

Valdemar Jensen och Anton Andersson kommer att tillhöra BIK Sunnanå (Samarbetsavtal) men tränar med oss i Nilsby IK för ev. spel.