Ursäkta språket!

Men fy fan vilken match, vilken lördag och vilket avslut! Jävlar i mig! Fullsatt i ECG Arena två topplag i en drabbning som kändes in i benmärgen. Nykomlingen Nilsby mot en av de tunga seriefavoriterna Skoghall. Men Nilsby drar det längsta strået och vinner med 6-5 i Sudden. Oerhört spännande match där lagen följs åt i skottstatistik i varje period (29 – 25 till slut). Skoghall börjar bäst och går fram till 0-1 efter första och i början av andra perioden 0-2.

Men sen vaknar Nilsby, efter andra har vi en ruggigt jämn match och 2-3 i målprotokollet. Nilsby ökar trycket ytterligare och går fram till 4-3 ledning som kvitteras. Sedan fram till 5-4 ledning till 2 minuter kvar. Skoghall lyckas kvittera i slutet och sudden måste avgöra. Efter 43 sekunder trycker kapten Löfvenholm (Ruskigt bra eftermiddag) in segermålet på passning av Rasmus Hassellund som också gör sin bästa match i Nilsby-tröjan. Många som självklart är bra idag. Viktor i kassen är lika bra som vanligt. Daniel Jonsson sliter och får pris som matchens lirare. Det syntes att Daniel väldigt gärna ville vinna den här matchen ;). Kort sagt, alla är bra och Nilsby är bäst. 2 segrar i rad över Skoghall imponerar (Storseger i Kallsta Open på försäsongen också).