Härligt möte väntar på lördag 2/11.

Kommande lördag gästar en av årets stora favoriter, Skoghall, ECG Arena. En match som innan seriestart skulle kännas som lite David mot Goliat. Men Nilsby har startat oerhört bra och Skoghall visat sig lite mer “hanterbara” än vad de flesta trodde. Det här blir en riktigt rolig match hoppas vi. Skoghall får stå som favoriter, men måste segra för att hänga med i toppen. Vilket gynnar hemmalaget som alltid gör sina bästa matcher i precis det läget. Nilsby segrade i Kallsta Open och Skoghall vill ha revansch. Läget i truppen är gott, med bra stämning, inga skador eller sjuka i dagsläget. Vi ser fram emot lördagen med gott självförtroende och hoppas på en sprängfylld läktare. Och en riktigt bra innebandy. Dagens matchvärd COOP Kil, ser till att fylla 20-30 stolar, så se till att vara på plats i tid om du vill sitta bra. Det kommer att koka i hallen. Du som inte har möjlighet att se matchen i hallen följer den självklart LIVE här : https://solidsport.com/nilsbyik.se