Seger i måste-matchen och upp i absoluta toppen.

Den svåra matchen mot Romelanda, som alla såg 3 säkra poäng i, blev en klar seger med 8-3, men matchen var tuffare och jämnare än siffrorna. Romelanda står upp riktigt bra och även om första perioden var i klar Nilsbyfavör (4-1) så var period 2 och 3 betydligt jämnare. Lindhetjärn debuterar och gör det riktigt bra i kassen. I övrigt var det mest kamp och mindre skönspel. Vi är ett bra lag med betoning på lag. Många bra insatser och 7 olika målskyttar bekräftar detta. I tur & ordning: Lie, Skager, Ehn, Löfvenholm, Jonsson, Marklars och Jonte Gustavsson målar. Och mest jubel drar Jontes som rundar målisen och i luften petar i bollen. Härlig stämning i hallen även om Romelandas 30 supportrar bara blev 3 ;). Vi njuter av segern ikväll och startar uppladdning till stormatchen nästa lördag då Skoghall gästar.