3 nya poäng på långresan!

Bortamatchen mot Floda kändes lite lurig på förhand. Floda hade förluster med uddamålet eller med två mål i sina matcher och vi är trots allt nykomlingar, även om vi startat fantastiskt bra. Men efter 10 minuter förstod man att vi var ett bättre lag. Vi öppnar oerhört bra och har lite medstuds då allt sitter. 6-0 och jag tror på fullt allvar att vi ska slå någon form av rekord denna eftermiddag. Det bör sluta med total kross.

Men som så många gånger förr kommer vi ut i halvfart i andra, blir lite förundrade över att Floda faktiskt kan de också och det tar en period innan vi fattar att det inte funkar med halvfart. Okey, det var aldrig något hot i matchen, men Floda vinner perioden och vi har 2-6 inför sista.

Vi skärper till oss lite igen, i denna ryckiga match, (i en otroligt sliten hall. Karlskoga-hallen kändes som nybyggd i jämförelse). 3 straffar utdömdes varav Viktor i kassen självklart räddar de 2 vi har emot oss och Skager sätter vår. 3-8 lyser det på tavlan och det känns som vi spelar av matchen och vill hem. Vi hinner lufta alla utespelare, vilket kändes jättebra efter denna 60-milatripp T&R. En halvbra insats, 5-8 till slut, men 3 härliga poäng och fortsatt topp 4 i serien, efter 4 av 5 möjliga vinster. Oerhört bra!

Nu ska vi se om vi kan hålla skärpan i hemmamötet med Romelanda på lördag, då kan det absolut bli en ny seger. Skönt också att vi spelar följande matcher på hemmaplan. 2 matcher i rad ECG Arena väntar följt av ett bortamöte i Arvika. Tack för idag och nu längtar vi till lördag, då fyller vi hallen med blåvita på både läktare och plan. Go´kväll!