Nilsby vann derbyt övertygande!

Hagfors borta låter som en tuff uppgift för nykomlingarna Nilsby, men fy fan vilken match grabbarna gör! Helt fantastisk 2:a period och fullkomlig överkörning av Hagfors med 5-0 ger till slut segersiffrorna 5-8. Matchen började som väntat, mycket Hagfors mycket Viktor Forslund i Nilsby-buren. Men firma Skager/Lundh fixar en lite oväntat ledning efter 12 min. HIBS kvitterar snabbt och perioden slutar 1-1. I andra kommer gamla Sovjet ut på banan. 2-1 Fille Marklars, 3-1 självmål, 4-1 Lundh, 5-1 Reba, 6-1 Hassellund. Herregud, publiken är tvärtyst och Nilsby har roligt. Som sagt fantastisk innebandy i 2:a perioden och som väntat blir 3:e en jakt på reducering för HIBS, men en gigantisk Löfvenholm håller alla på bettet och vi vinner helt rättvist som det klart bättre laget ikväll. Här kan du se highlights från matchen: https://www.youtube.com/watch?v=81ijHh_rlNk&t=5s&fbclid=IwAR3tSSkxlJzhO_-rbRdX5yI5fNWASKP8KYFv9AswTkiR7a4ZO7c7573bqsA&app=desktop

Med tanke på målet att hänga kvar var detta så klart en bonus-trea. Nu laddar vi för en tuff hemmamatch på lördag 17.00. Vågar vi tro på första hemmasegern?

PS. En ursäkt för halvtaskig live-sändning ikväll, men vi blev förpassade till ena hörnet av hallen plus att högtalarsystemet fick kameran att hoppa hela matchen. Men vad gör det en så´n här kväll :).